Volvo ще представи другата сряда новият електрически SUV EX90, като

...
Volvo ще представи другата сряда новият електрически SUV EX90, като
Коментари Харесай

Volvo показва електрическия EX90 другата сряда

Volvo ще показа другата сряда новият електрически SUV EX90, като премиерата ще е в Стокхолм и ще може да се гледа директно в интернет. Доскоро се смяташе, че EX90, който е електрическата опция на известния XC90, ще бъде показан през зимата, само че шведите взеха решение премиерата да е на 9 ноември.

Благодарение на неповторимата композиция от компютърни калкулации и специфичен програмен продукт, Volvo EX90 вкарва интелигентни технологии за сигурност като Lidar и Система за схващане на лидера, с които вършим още една стъпка напред в нашата визия да няма погубен или съществено ранен в нов автомобил Volvo. Volvo EX90 идва и с впечатляващо равнище на съгласуваност, проектирано да става по-добро, по-сигурно и отговарящо на потребностите на лидера с течение на времето. Автомобилът вкарва редица нововъведения, които ще Ви оказват помощ да шофирате и живеете по-устойчиво, в сходство с нашето скандинавско завещание. И най-после, добавихме функционалности и услуги, които трансформират шофирането, зареждането и живота с тази кола в в действителност ужасно и безпроблемно преживяване.

Главният изпълнителен директорн на Volvo Джим Роуън и други висши мениджъри на марката ще показват технологиите и дизайна на EX90, като премиерата може да се гледа тук.
 Волво EX90 ще се появи тази зима Волво EX90 ще се появи тази зима
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР