Volkswagen планира да започне серийното призводство на осмото поколение Golf

...
Volkswagen планира да започне серийното призводство на осмото поколение Golf
Коментари Харесай

VW все пак ще покаже новия Golf през октомври

Volkswagen възнамерява да стартира серийното призводство на осмото потомство Golf в края на третото тримесечие на годината, твърди Automotive News Europe, цитирайки няколко източника от Волфсбург. Премиерата на новата генерация на най-продавания автомобил в Европа пък ще се състои през октомври макар слуховете, че е отсрочен за следващата година.

Първоначалните проекти на Volkswagen предвиждаха Golf VIII да дебютира на салона във Франкфурт през септември. Като формалната причина премиерата му да бъде отсрочена бе посочено желанието на компанията да не измества фокуса на вниманието от представянето на първия ѝ сериен електрически автомобил I.D.

Впоследствие стана ясно, че новият Golf ще се забави поради проблеми с бордовата електроника. От Volkswagen отхвърлиха да са се сблъскали с непреодолими механически компликации и обявиха, че отлагането се постанова поради потребността от премахване на бъгове в софтуера на цифровия приборен панел, сензорния екран и мултимедийната система.

Последните клюки от Волфсбург гласят, че от гамата на идващия Golf ще отпаднат тривратата трансформация, комбито Variant и "всъдеходната " версия Alltrack. Нищожен късмет за оцеляване има също електрическият e-Golf, чието битие ще изгуби смисъл след дебюта на I.D.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР