Volkswagen Group започва офанзива за повишаване на качеството за клиентите

...
Volkswagen Group започва офанзива за повишаване на качеството за клиентите
Коментари Харесай

VW Group започва офанзива по качеството на зареждане на електричките си

Volkswagen Group стартира атака за повишение на качеството за клиентите си, когато става въпрос за зареждане с сила. За да направи електроколата безкомпромисно подобаваща за първо транспортно средство, тематиките за прозрачността на цените, разширението на мрежата и удобството за зареждане се преглеждат и преследват пламенно.

Клиентите на марките Volkswagen, Cupra/Seat и Skoda в бъдеще ще могат да избират сред три съществени цени, всяка с закрепени цени за таксуван килоВатчас. По този метод Volkswagen дава отговор на желанията на доста клиенти, които очевидно поддържат транспарантните закрепени цени. Цените могат да варират според от страната, само че постоянно ще следват една и съща логичност.

В същото време Volkswagen Group уголемява своята мрежа за зареждане в цяла Европа - водачите на електрически автомобили към този момент могат да употребяват над 310 000 точки за зареждане в цяла Европа, в това число към 10 000 бързи зарядни устройства в над 3000 места.

Освен това Volkswagen желае да усили удобството в парковете за зареждане. Особено комфортните станции за зареждане на определени оператори на зарядни паркове в бъдеще ще бъдат подчертани в навигационната система, тъй че водачите на електрическите автомобили ще имат опцията да предпочетат да отидат там.

Критериите за качество ще включват надеждност, отбрана от атмосферни въздействия и кетъринг. В бъдеще потребителите ще могат особено по-лесно да намерят зарядни станции с покрив и с оферта за кафе. Програмата е планувана да започва по-късно тази година.

„ Искаме да предложим на нашите клиенти оптимално преживяване при зареждане и да създадем електрическата кола безкомпромисно подобаваща за първа приложимост. Поради тази причина ние се оправяме пламенно с въпросите за прозрачността на цените, разширението на мрежата и удобството за зареждане “ - акцентира Елке Теме, основен изпълнителен шеф на Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) и старши вицепрезидент за зареждане и сила на Volkswagen Group Components.

Друг съставен елемент на офанзивата на качеството е стартирането на пазара на Plug&Charge. Тази функционалност ще бъде задействана от средата на годината посредством актуализация на софтуера във всички основани на MEB електроавтомобили от всеобщите марки. С нея транспортното средство се разпознава несъмнено на съответните зарядни станции, употребявайки стандарта ISO 15188 и автоматизирано се започва процеса на зареждане. Plug&Charge се поддържа от Ionity, Aral/BP, E.ON и Iberdrola, наред с други сътрудници които към този момент приготвят своите предложения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР