Волейболният ЦСКА започна по отличен начин новия сезон в родното

...
Волейболният ЦСКА започна по отличен начин новия сезон в родното
Коментари Харесай

ВК ЦСКА откри новия сезон с чист успех над Добруджа 07

Волейболният ЦСКА стартира по отличен метод новия сезон в родното състезание, откакто надигра с 3:0 (25:18, 25:15, 25:22) вкъщи състава на Добруджа в първи дуел от новия шампионат.

В своята зала " Васил Симов " " алените " преобладаваха от началото до края и изцяло справедливо откриха новата си акция с чиста победа.

Срещата стартира равностойно, само че в средата на първия гейм страхотна серия от начален удар на Влади Станков оказа помощ на домакините да завоюват пет следващи точки и да поведат с 20:15. До края момчетата на Сашо Попов резервираха задатъка си, с цел да затворят частта след 25:21 в тяхна изгода.

Във втория гейм обстановката се разви по подобен метод. Гостите от Добрич бяха равностойни до 11:10, когато на сервис застана Александър Симеонов и оказа помощ на домакините да създадат поредност от 6 точки, с която да отворят солидна разлика при 17:10. В идващите минути ЦСКА продължи да господства и след 25:15 удвои преднината си в резултата.

В третия гейм Добруджа даде най-сериозен отпор на " алените ", само че все пак домакините не позволиха изненада и след 25:22 сложиха точка на разногласието.

Завърналият се в редиците на ЦСКА диагонал Димитър Димитров стана най-резултатен за успеха с 21 точки (4 аса, 3 блока), а хърватският център Иван Михал се отличи с 11 точки (4 блокади). За Добруджа 07 пък Жулиен Георгиев записа 20 точки (1 блок).

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР