Волейболният отбор на Дея спорт (Бургас) се класира за 1/16-финалите

...
Волейболният отбор на Дея спорт (Бургас) се класира за 1/16-финалите
Коментари Харесай

Валентин Братоев: Отстранихме един много стойностен отбор

Волейболният тим на Дея спорт (Бургас) се класира за 1/16-финалите на третия по мощ европейски шампионат " Чалъндж къп ". Играчите на Венцислав Симеонов надиграха испанския Гуагуас (Лас Палмас) с 3:1 гейма и 15:13 в " златния " гейм в мача-реванш от 1/32-финалите на конкуренцията, като не престават напред в шампионата. Бившият национал и един от най-опитните в състава на бургазлии Валентин Братоев съобщи след триумфа, че са отстранили един доста стойностен тим.
 Дея спорт напред в Дея спорт напред в " Чалъндж къп " след поврат и " златен " гейм против Лас Палмас
" Чисто тактически не ни изненадаха. Трудно е в границите на пет дни да се направи нещо друго. Но считам, че победихме един доста стойностен тим при всички положения. За триумфа способства и поддръжката. Тази зала цялостна от дълго време не сме я виждали. След загубата в първата част, успяхме да се съберем. Като цяло - доста сложен мач физически ", разяснява Братоев.
 Венцислав Симеонов: Страхотно начало на пътя ни в европейските шампионати Венцислав Симеонов: Страхотно начало на пътя ни в европейските шампионати
" От тук насетне няма тимове, които да кажеш, че може да минеш с лека ръка. Ще срещнем Лозана на 1/16-финалите. Предполагам, че е причичен тим, само че няма да е елементарно. Няма време, програмата ни е сгъстена. Правим една подготовка и отиваме да играем в Монтана. А това е мощен тим. В " онази зала " такива са изискванията - играе се доста мъчно. В цялата си кариера имам една победа там, уповавам се да реализираме още една ", сподели още играчът на Дея.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР