Волейболният национал Теодор Тодоров и турския гранд Галатасарай (Истанбул) записаха

...
Волейболният национал Теодор Тодоров и турския гранд Галатасарай (Истанбул) записаха
Коментари Харесай

Теодор Тодоров и Галатасарай с лесна победа в Турция

Волейболният национал Теодор Тодоров и турския гранд Галатасарай (Истанбул) записаха лесна трета победа в локалната Лига 1. Тодоров и съотборниците му биха без проблеми Бешикташ с 3:0 (25:17, 25:23, 25:13) в среща от 7-ия кръг на шампионата, играна този следобяд.

Еър Теди стартира като титуляр за Галатасарай, само че бе заменен още в първия гейм от Догукан Улу. Българският център приключи с 4 точки (1 блок, 1 ас и 50% успеваемост в атака) за триумфа . Най-полезен за " Джим бом " за следващ път стана Олег Ахрем с 13 точки (2 аса, 58% успеваемост в офанзива и 17% съвършено посрещане), а някогашният волейболист на Марек Юнион Ивкони (Дупница) Окелло Дауди се регистрира с още 11 точки (58% успеваемост в атака) за успеха. За Бешикташ Батухан Авчъ завърши с 13 точки.

Така волейболистите на Галатасарай са на 8-о място с 9 точки след 3 победи и 4 загуби, с колкото е и 7-ия Афион Беледийе Юнташ. В идващия 8-и кръг Теодор Тодоров и компания ще играят със мощния отбор на Истанбул ББ. Срещата е неделя (5 ноември) от 16,00 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР