Волейболната топка Уилсън от филма „Корабокрушенецът“ (2000) с двукратния носител

...
Волейболната топка Уилсън от филма „Корабокрушенецът“ (2000) с двукратния носител
Коментари Харесай

Топката Уилсън от филма „Корабокушенецът“ беше продадена на ...

Волейболната топка Уилсън от кино лентата „ Корабокрушенецът “ (2000) с двукратния притежател на „ Оскар “ Том Ханкс в основната роля беше продадена на търг в Лондон, Англия, за 308 000 $, заяви Би Би Си (BBC).

Във кино лентата „ Корабокрушенецът “ на Робърт Земекис Уилсън прави компания на персонажа на Том Ханкс, ставайки негов „ единствен другар “ и помагайки му да не изгуби разсъдъка си, откакто попада на уединен остров. Ролята носи номинация за „ Оскар “ на Ханкс. Отличието за най-хубав артист след това отива при Ръсел Кроу за „ Гладиатор “.



Топката е разказана от аукционната къща като извънредно „ уплашена “, като ѝ е нанесена багра, с цел да наподобява износена и мръсна. Освен това на нея има мрачно кафяво-червеникаво лице, а над него е раздрана и там са вмъкнати няколко тютюневи стебла, с цел да наподобяват коса.

Организаторите на продължаващия аукцион от компания „ Проп Стор “ оферират за обмен голяма сбирка от кино и ефирен атрибут, включваща над 1000 предмета.

Костюм, носен от Уил Феръл във кино лентата „ Елф “ (2003), беше продаден за 235 000 $. Сумата е близо 10 пъти по-висока от предварителната оценка.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР