Волейболната националка Добриана Рабаджиева и нейният Фенербахче Опет (Истанбул) допуснаха

...
Волейболната националка Добриана Рабаджиева и нейният Фенербахче Опет (Истанбул) допуснаха
Коментари Харесай

Доби Рабаджиева и Фенербахче с драматична загуба в плейофите в Турция

Волейболната националка Добриана Рабаджиева и нейният Фенербахче Опет (Истанбул) позволиха трагична загуба в плейофите на турската Лига 1. Момичетата на треньора Зоран Терзич отстъпиха на Тюрк Хава Йоларъ (Истанбул), където пък играе националката Христина Русева, с 2:3 (25:17, 18:25, 25:16, 20:25, 13:15) в мач №2 от 1/4-финалните плейофи на шампионата.

По този метод резултатът в плейофната серия бе подравнен на 1-1 победи. Играе се до 2 победи от 3 мача. Третата решаваща среща сред двата отбора ще бъде идната събота (6 април) от 12,30 часа българско време.

Доби Рабаджиева стартира като титулярка за " Джим Бом ", само че беше заменена още в първия гейм от мексиканската националка Саманта Брисио Рамос. Българката, въпреки всичко, се регистрира с 3 точки (60% успеваемост в атака) . Най-полезна за Фенербахче беше кубинката Мелиса Варгас с 25 точки (1 блок, 1 ас и 58% успеваемост в атака), само че и това не оказа помощ за триумф. За отбора на THY Христина Русева не се появи в игра , а над всички бе азербайджанската звезда Полина Рахимова със страхотните 32 точки (5 аса! и 54% успеваемост в атака) за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР