Волейболистките на Славия се наложиха като домакини над Левски с

...
Волейболистките на Славия се наложиха като домакини над Левски с
Коментари Харесай

Славия надигра Левски и приключи с победа първия сезон в Демакс лигата

Волейболистките на Славия се постановиха като домакини над Левски с 3:1 (25:15, 25:17, 17:25, 26:24) в мач от последния 7-и кръг от първия полусезон на женската " Демакс " лига, игран този следобяд в зала „ Панайот Пондалов “.

Така „ белите “ ще зимуват на 4-о място във краткотрайното класиране с 4 победи, 3 загуби и 13 точки. Със същия актив от 4 победи и 3 загуби е и Левски, само че с 11 точки са 5-и в подреждането.

В първите два гейма Славия господства напълно на полето. Домакините взимаха огромен ранен задатък и завършиха частите с разгромна разлика - 25:15 и 25:17. Бързият триумф докара до спад и Левски се възползва незабавно от това. " Сините " се разиграха, взеха нещата в свои ръце и завоюваха третата част с 25:17, като се върнаха в мача.

Левски поведе в резултата и в четвъртия гейм, като стартира с 8:4 в своя изгода. Пред заплахата мачът да влезе в тайбрек, " белите " още веднъж откриха себе си и изравниха при 13:13. Последваха равностойни минути, като и двата отбора се бореха да завоюват гейма. В последна сметка Славия съумя да наложи волята си в решителните моменти и да завоюва мача след 26:24 и 3:1.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР