Волейболистките на “Раковски (Димитровград) ще гостуват на ЦСКА в София

...
Волейболистките на “Раковски (Димитровград) ще гостуват на ЦСКА в София
Коментари Харесай

Раковски срещу ЦСКА в първия кръг. Берое спечели турнира...

Волейболистките на “Раковски ” (Димитровград) ще гостуват на ЦСКА в София в първия кръг от новия шампионат при дамите. Това отреди тегленият в Стара Загора чоп за шампионата.

Осем тима вземат участие в новия сезон при дамите – всички отбори от миналия шампионат се резервират, а новакът е “Перун ” (Варна). Очаква се шампионата при дамите да стартира или последната седмица на октомври, или първата седмица на ноември. Петър Ташев от управлението на “Раковски ” разяснява жребия като добър.

В първия кръг шампионките от “Марица ” (Пловдив) одобряват вицешампионките от “Левски ” (София), “Славия ” (София) – “Казанлък ” и “Берое ” (Стара Загора) – “Перун ” (Варна).

Вчера вечерта волейболистките на “Берое ” (Стара Загора) завоюваха интернационалния шампионат за Купата на Димитровград.

“Зелените ” победиха във финала “Левски ” (София) с 3:0 в спортна зала “Младост ”. Успехът идва и на връх празника на Стара Загора. Сините играха обаче без трите си националки, които са на Световното в Япония - Мирослава Паскова, Моника Кръстева и Кристрияна Иванова.

Преди това “Раковски ” (Димитровград) пречупи в дребния край борбените румънки от “Меджидия ”. Момичетата на треньора Габриела Айшинова поведоха с 1:0 гейма, позволиха поврат, само че в последна сметка стигнаха до тайбрек, който завоюваха и по този начин заслужиха купата за третото място.

Срещата на домакините беше изгледана от цялото управление на община Димитровград отпред с кмета Иво Димов. Отборите пък награди неговият заместител Яшо Минков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР