Волейболистката Виктория Григорова стана изключително популярна с участието си в

...
Волейболистката Виктория Григорова стана изключително популярна с участието си в
Коментари Харесай

Вики Григорова за бъдещето на националния отбор на България

Волейболистката Виктория Григорова стана извънредно известна с присъединяване си в предаването “Игри на волята ”. Там тя се класира измежду 5-те финалисти, само че отпадна в полуфиналната борба.

Бившата волейболистка на Левски и Марица (Пловдив) бе посетител във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out, в което приказва и за бъдещето на националния тим на България за дами.
7
“Ива Дудова доста добре се развива, има страхотни данни, само че несъмнено, би трябвало да работи още много като всеки млад играч, само че мисля че тя е нашия лъч вяра. За трансфер в чужбина - всяко нещо с времето си. Тя е много млада и едно такова излизане на открито на тези години, на които е, мисля че няма да е в неин плюс. Естествено ще пристигна и нейното време, в което ще би трябвало да излезе и да покаже какво може в чужбина, само че първо би трябвало да натрупа основата, на която може да гради, а тя има да натрупа още основа. Интересно е да забележим по какъв начин Ива Дудова ще се развие с националната фланелка, има задоволително време ”, съобщи Виктория Григорова във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.
  Ще продължи ли кариерата си във волейбола Виктория Григорова от “Игри на волята ”? Ще продължи ли кариерата си във волейбола Виктория Григорова от “Игри на волята ”?
“За представянето на женския народен тим не мога да дам доста справедлив коментар, тъй като по това време, когато бяха надпреварите, аз бях изолирана на едно друго място. Но мога да кажа, че и в националния тим идва времето когато би трябвало да се сменят поколенията и този миг е доста близко, тъй като моя набор, които са по 31-32 ще се откажат, и ще пристигна момента когато ще би трябвало да влизат млади и да се учат. За страдание все още няма такова подмладяване каквото има в мъжкия народен тим и не знам какъв ще е прехода ”, добави Виктория Григорова.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР