Волейболистката от националния отбор на Пуерто Рико Шара Венегас става

...
Волейболистката от националния отбор на Пуерто Рико Шара Венегас става
Коментари Харесай

Либеро от Пуерто Рико ще играе в един отбор с Лора Китипова

Волейболистката от националния тим на Пуерто Рико Шара Венегас става съотборничка на родната националка Лора Китипова. Състезателката, която играе на поста либеро, подписа с украинския Прометей Семеен кодекс (Камянске), като за първи път ще играе в Европа. Новината оповестиха от управлението на водача в класирането на лигата с обява в обществената мрежа.

Президентът Володимир Дубински написа на страницата си във Facebook:

" Шара ще се причисли към подготвителния развой в края на юли, дружно с други играчи. Състезавала се е в елитните шампионати на Бразилия и Пуерто Рико. В диалог с треньорския щаб тя съобщи, че е доста щастлива от предлагането на Прометей. Притеснена е, само че и разчувствана да се причисли към тима. С Дейями (б.р. кубинската волейболистка Дейями Санчес) са играли между тях като противници. Всички с неспокойствие чакаме Шара и сме признателни на нея, на сътрудника и на треньорския щаб за опцията състезател като нея да бъде част от тима. Едно от главните й претенции беше опцията да докара обичаното си куче, което е ок за нас. Добре пристигнала в фамилията на Прометей! Чакаме те! Само Прометей! Само победи ".



Последно Венегас се изявява в пуерториканския Кролас де Кагуас, а през сезон 2017/18 в бразилския Волей Бауру. 27-годишната волейболистка нееднократно е ставала първенец на Пуерто Рико.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР