Полицията в Аризона се втурна в дом, за да спаси

...
Полицията в Аризона се втурна в дом, за да спаси
Коментари Харесай

Полицията в Аризона спаси 6-месечно простреляно многократно, намери заподозрян мъртъв в опожарен дом след сблъсък със заложници

Полицията в Аризона се втурна в дом, с цел да избави 6-месечно бебе, което беше простреляно няколко пъти след обвинен е взел детето и майката на детето за заложници в петък, оповестиха управляващите.

Заподозреният, разпознат като 51-годишният Тод Кристофър Маркети, е нахлул в дома на 168-мо авеню и Jenan Drive в Surprise към 3 часа сутринта и е отказал да разреши на майката и бебето й да изоставен, сподели полицейското ръководство Surprise.. Смята се, че Маркети е бащата на детето.

Линда Огъл, другар на майката, сподели на AZFamily, че жертвата се е преместила при родителите си, с цел да избяга от хипотетичното принуждение от страна на Маркети. Огъл сподели, че Маркети е възнамерявал да изтезава жертвата, до момента в който родителите й са отвън града.

„ Той употребява секира, с цел да мине през един от прозорците “, сподели Огъл пред станцията. „ Той донесе тиксо и въжета и разнообразни форми на клещи и няколко разнообразни касапски ножа. “

Находчивата майка обаче съумя да избяга от вкъщи си към 11:30 сутр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР