Волейболистката на ЦСКА Мадлен Рашева завладя с красотата си Балканите,

...
Волейболистката на ЦСКА Мадлен Рашева завладя с красотата си Балканите,
Коментари Харесай

Ексклузивно пред БЛИЦ проговори волейболистката, която покори Балканите с красотата си

Волейболистката на ЦСКА Мадлен Рашева завладя с хубостта си Балканите, а медии в Сърбия и Македония не стопират да демонстрират нейни фотоси. Всичко стартира от едно изявление на 19-годишното момиче, в което тя сподели, че би желала да вечеря с Кристиано Роналдо. Мадлен призна пред БЛИЦ СПОРТ, че не е очаквала всичко това да има толкоз огромен отзив. 

„ Изобщо не съм очаквала подобен въпрос да се трансформира в такава вест. Харесвам го като футболист. Чела съм доста за него и съгласно мен е много добър човек, който може да послужи за образец на дребни и огромни “, споделя пред БЛИЦ Рашева.

След като доби популярнист, се заприказва, че младата волейболистка е получила предложения за стилния подиум и има вид да смени своето амплоа.

„ Засега не бих сменила волейбола за нищо “, споделя състезателката на ЦСКА.

Красавицата бе свързвана с баскетболния ни гений Йордан Минчев, само че по нейните думи двамата са просто другари.

„ Йордан ми е просто другар, който доста оценявам. Познаваме се от много време и не разбирам какъв е този интерес към другарството ни “.



Според слуховете много известни имена от родния футбол също демонстрират мощен интерес към нея. На въпрос дали получава постоянно неприлични оферти, Рашева отвърна малко: „ Чак постоянно... “.

Като дребна Мадлен се впуска в леката атлетика и даже има оценки от републикански шампионати. В един миг обаче се преориентира към волейбола.

„ С волейбол започнах да се занимавам преди към 4-5 години. С родителите ми преценихме, че това е спортът за мен и май не сме сбъркали. Чувствам се доста щастлива и на място “, споделя 19-годишната Рашева пред БЛИЦ.



Тя е окуражена да реализира огромни триумфи с ЦСКА, само че показва страдание, че женският волейбол остава на назад във времето и не му се обръща задоволително внимание. Надява се това скоро да се промени.

„ Като цяло волейболът у нас не е на доста високо равнище “, признава Рашева.

За край Мадлен ни показа, че един ден би желала да заиграе в турското състезание.
Юри СЛАВЧЕВ, Никол ИВАНОВА/ БЛИЦ


 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР