Волейболистите от националния отбор на България се противопоставиха с пълна

...
Волейболистите от националния отбор на България се противопоставиха с пълна
Коментари Харесай

Николай Пенчев: Много искахме, но не ни достигна повече търпения, за да спечелим срещу Полша

Волейболистите от националния тим на България се опълчиха с цялостна мощ на международния вицешампион Полша, стигнаха до тайбрек, само че в последна сметка отстъпиха с 2:3 гейма в третия си мач от първия шампионат от Лигата на нациите в Нагоя (Япония). Ето какво разяснява един от най-опитните в състава ни Николай Пенчев след срещата:
 България поведе с 2:1 гейма и изтеза оптимално Полша, само че загуби след тайбрек България поведе с 2:1 гейма и изтеза оптимално Полша, само че загуби след тайбрек
" Според мен повече самообладание не ни доближи, с цел да спечелим против Полша. Много искахме да спечелим, видя се, само че допуснахме доста повече неточности от тях в четвъртия и петия гейм и не можахме. Бяхме доста близо, видя се, че се борихме и искахме да победим, бяхме по-близо, само че в един миг просто прегоряхме. "
 Светослав Гоцев: Представихме се добре против един доста класен тим Светослав Гоцев: Представихме се добре против един доста класен тим
" Съставът ни сега ми се коства много равносилен. Дори хората, които играят по-малко, когато влязат, не се вижда огромна разлика, съумяват да оказват помощ с каквото могат. Има добра сработка сред хората, които играят повече, и хората, които не играят толкоз и това е добре. Тренираме добре и мисля, че се демонстрира и на мачовете, че колективът работи напълно в наша изгода. "

" Очаквам жестока борба в мача с Япония на следващия ден. Залата ще е цялостна и сигурно това ще ни помогне повече да ни стимулира. Надявам се да стане един прекрасен мач и Дай Боже, да успеем да запишем и втора победа. "

Снимки: volleyballworld.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР