Волейболистите на Левски надиграха като домакини Монтана с 3:1 гейма

...
Волейболистите на Левски надиграха като домакини Монтана с 3:1 гейма
Коментари Харесай

Андрей Жеков: Целият отбор има принос за победата

Волейболистите на Левски надиграха като домакини Монтана с 3:1 гейма в отсрочен мач от 2-ия кръг от първата осмица на Суперлигата, който се игра в новата зала " Левски София ". Старши-треньорът на " сините " Андрей Жеков изрази задоволени от успеха след подновяването на шампионата, а ето още какво сподели той след срещата:

" Трудно постигнахме успеха. За нашите стандарти се получи един добър мач, изключително след дългата пауза. Имаше положителни осъществявания и от двете страни на мрежата. След три дни играем отново с Монтана, този път за Купата. Имаме един ден да починем и още веднъж да мислим за идващия мач ".

" Започнахме в новата ни зала с триумф и това е радващо. Спортното оборудване е прелестно и се надявам да има повече победи на Левски в него ".

" Боян Йорданов стана MVP на мача. Когато представянето на Боян е устойчиво, това дава огромна сигурност на тима. Но в това време считам, че целият тим имаше своя принос за тази победа. Гордан Люцканов не взе присъединяване, само че това бе тактическо решение, повода не е здравословен проблем ".

" Предстои посещение на Монтана. Сега би трябвало да обърнем внимание освен къде спечелихме, само че и къде не бяхме безапелационни. Да потърсим възстановяване на нашата игра, тъй като там ще бъде тежко. Имаме още запаси на сервис, както и на играта блок-защита ".
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР