Волейболистите на Хебър Пазарджик започнаха по най-добрият начин пътя си

...
Волейболистите на Хебър Пазарджик започнаха по най-добрият начин пътя си
Коментари Харесай

Хебър е четвъртфиналист за купата (ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ)

Волейболистите на Хебър Пазарджик започнаха по най-хубавият метод пътя си в шампионата за Купа България. Родният първенец се наложи като хазаин над Добруджа 07 Добрич с 3:0 (25:21, 25:21, 29:27) в мач от 1/8-финалите, който се игра в зала „ Васил Левски “, заяви Bgvolleyball.com.

Така „ тигрите “ не престават на четвъртфинали, където ще срещнат състава на Дунав Русе, който в профил Ботев Луковит с 3:0 гейма. Финалната фаза на шампионата ще се организира в зала „ Младост “ в Бургас, като четвъртфиналите са планувани за 29 януари, полфиналите за 30 януари, а разногласието за трофея ще се играе на 31 януари. Хебър не позволи изненади против миналогодишният финалист за Купата и затвори мача в три гейма. Гостите се пробваха оптимално да окажат опозиция, само че против класата на първенците нямаха изключително огромни шансове, като само конспирация имаше в третата част.

Стартът на първия гейм бе равносилен, като оспорваност имаше до равенството 17:17. След това Хебър се откъсна и наложи волята си. Във втората част домакините диктуваха напълно развоя. В третата част добруджанци още веднъж се надигнаха и демонстрираха благоприятни условия, като се получиха напрегнати минути и завързана игра до дъно. Добричлии поведоха с 24:22, само че изпуснаха два геймбола за продобиване на гейма.

Хебър за следващ път сподели класата си в сложни моменти, като изравни при 24:24. В решителните мигове нервите на гостите не устояха, Хебър затвори гейма с 29:27 и записа крайното 3:0. Реализатор за успеха на Хебър бе Якопо Масари с 18 точки (1 ас). Тодор Алексиев приключи с 12 точки. За Добруджа Георги Михалев бе най-резултатен с 16 точки.

Другите резултати:
Дея спорт - Сливнишки воин - 3:0Славия - Левски - 0:3Раковски - Монтана - 0:3Пирин - Марек - 3:0
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР