Волейболисти от всички национални отбори на България за подрастващи ще

...
Волейболисти от всички национални отбори на България за подрастващи ще
Коментари Харесай

Младите волейболни национали ще присъстват на мотивационна лекция на алпиниста Нирмал Пурджа

Волейболисти от всички национални тимове на България за подрастващи ще имат опция да участват на мотивационната лекция на непалския планинар Нирмал Пурджа в София.

Младите гении от отборите до 17, до 19 и до 21 години при момчетата и при девойките ще участват онлайн и ще слушат вдъхновяващата тирада " Как да реализираме невъзможното ".

Непалецът от елитните специфични елементи на английския Кралски флот сложи неповторим международен връх, изкачвайки всички 14 осемхилядници за 6 месеца и 6 дни. Предишният връх беше 7 години и 10 месеца. Нирмал Пурджа е и първият човек, изкачил поредно върховете Еверест, Лхотце и Макалу в границите на 48 часа, а през 2021 година дружно с екип от други девет непалски алпинисти приключва първото в историята зимно нанагорнище на К2.

Документалният филм на Нирмал Пурджа с автентично заглавие " 14 peaks: Nothing is impossible " с действителни фрагменти от експедициите му се трансформира в същински шлагер в Netflix. Книгата му " Отвъд вероятното " също жъне голям международен триумф.

Няма по-въздействащо допиране до свръхчовешките му достижения от персонална среща с него. Именно такава ще имат българските надарени волейболисти около първото посещаване на Нирмал Пурджа в България.

Мотивационната лекция ще се организира на 8 юни от 19:30 часа в спортна зала " Левски София ". Събитието се провежда от компанията за транспортно-логистични услуги Eurospeed. Българският транспортьор с 29-годишна история и висока известност е измежду най-големите транспортни оператори в Източна Европа.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР