Волейболистът на ЦСКА Мартин Павлов бе избран за Най-полезен играч

...
Волейболистът на ЦСКА Мартин Павлов бе избран за Най-полезен играч
Коментари Харесай

Сашо Попов: Изпуснахме четвъртия гейм, но съм доволен от победата

Волейболистът на ЦСКА Мартин Павлов бе определен за Най-полезен състезател във Вечното дерби сред ЦСКА и Левски и разяснява триумфа на "червените ".

"За мен всяка победа е прочувствена, тъй като се веселя да се впиша в тима и да играем като тим. Не знам къде тъкмо надделяхме, само че се веселя, че успяхме да играем като едно цяло и да спечелим тази среща. "

"Липсваше ни централизация, притеснявахме се и нямаме доста опит. Така се получи. Решаващото бе, че желаем успеха. Горд съм, че играя за ЦСКА и се веселя, че се регистрирам в тима ", съобщи Павлов.

"Нямаше по-специално възприятие в мен преди срещата, всичко е обикновено. С момчетата упражняваме на макс и се надяваме да побеждаваме. Миналата година отидох да играя в Славия, с която влязохме в Първа дивизия. След това Сашо се свърза с мен и нещата станаха непринудено. Нямаше никакво съмнение в мен ", съобщи Павлов.

Наставникът на ЦСКА Александър Попов също разяснява триумфа на неговия отбор.

"И двата тима имахме кадрови проблеми. При нас Симеон се контузи през вчерашния ден, при тях също липсват двама. И двата тима играхме в разнообразни сформира, може би поради това мачът бе подравнен в тайбрек. "

"Трябваше да бъдем по-категорични, тва е моето мнение, статистика още не съм гледал. Отдавам го на напрежението в някои състезатели - в либерото, в Мартин Павлов, който не е привикнал да играе в зала, която по този начин бурно го приветства. Имаше и доза напрежение. Според мен изключително в четвъртия гейм трябваше да бъдем надалеч по-организирани и да приключим 3:1, само че това са единствено хипотези. "

"И в двата тима има млади момчета. И двата тима продължаваме да сътворяваме фрагменти, което е хубаво за българския волейбол. "

"Сгрешихме няколко сервиза, пропукахме се в някои моменти. Трябва да се работи, да имаме вътрешно възприятие, че можем да го създадем. Това се прави с игра в сходни ситуаци, само че съм удовлетворен от момчетата. "

"Засега няма нищо съответно към Теодор Тодор и Иван Колев, само че ние нямаме опция да ги задържим. Те оказват помощ на безусловно доброволни начала. Ние не можем да ги спрем, даже ще им пожелаем триумф. "

"Не видях чак такова видоизменение. Просто изпуснахме четвъртия гейм, трябваше да се успокоим. "

"Не знам чия е грешката, само че по средата на тайбрека няколко ротации се направиха в неверни положения. Ако бяхме изгубили, щяхме да подадем контестация и евентуално щяхме да спечелим. Това се случва, в следствие го разбрахме, само че добре че не направихме циркове. "

"Момчетата би трябвало да играят в такива мачове. Не че се игра страховит волейбол, само че има заряд, напрежение. Хубаво е да победиш Левски. "

"Симеон Александров изкълчи неуместно глезена през вчерашния ден и евентуално няма да вземе присъединяване в идващите две срещи. "

"Най-добрият вид за израстването на млад играч е да бъдат интегрирани най-много един-двама млади и към тях да има други, които да оказват помощ. Това е оптималната сплав, в която младежът има опция да получи поддръжка, в случай че се колебае. При нас това не се случва, тъй като ни се случиха неприятни финансови моменти и останахме с този състав, само че каквото такова. Доволен съм от тима, победихме Левски и продължаваме напред, както споделя народа ", приключи Сашо Попов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР