Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български журналист и политик,

...
Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български журналист и политик,
Коментари Харесай

Деница Гаджева: Волен ми предложи много романтично. В един файтон

Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила ми предложи доста сантиментално в Созопол. В един файтон. Той е доста сантиментален, само че малко се приказва за това. Това ще е най-вълнуващият ден в живота ми. Никога не съм си се представяла в бяла рокля, само че въпреки всичко съм жена.

Това сподели в предаването "Събуди се " по Нова телевизия Деница Гаджева, която разкри детайлности за идната на следващия ден женитба с водача на "Атака " Волен Сидеров. "Предложението беше направено преди 2 месеца. Няма какво да протакваме. На сватбата ще има доста изненади за гостите. Ще пеят единствено български реализатори. Васил Найденов е измежду тях. Ще приема името Сидерова. Ще стана Деница Сидерова. Сватбата няма да е обичайната. Ние сме минали през толкоз бурни моменти във връзката ни. Запознахме се в партията. Не мога да кажа, че съм попаднала там инцидентно. Все отново познавах Димитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка... към профила от ученичка. В момента с него не поддържаме никакви връзки ", разкри тя.

"Не мога да кажа, че съм се влюбила във Волен от пръв взор. Винаги съм го харесвала като човек. Не знам по кое време се случи любовта. Просто се случи. Българинът е доста гнусен човек. На мен не ми е било мъчно. Той до скоро беше женен. Неговата постъпка беше доста мъжка, смела и твърда. Той беше зачеркнат от всички, поради нашата връзка. Всички изневеряват на дамите си, само че гледаха него и споделяха: Сидеров постъпи неприятно. Той постъпи доста самоуверено ", сподели още Гаджева.

"Волен е и бунтовник, и мирен. Никога не съм се опитвала да го откажа от политиката. Вечер си приказваме за всичко. Понякога дори просто си мълчим. Извадиха от него експанзията, тъй като бяхме преследвани. Не можехме да излезем от домовете си. Най-много ме беше боязън по-късно, което се случи в НАТФИЗ. Тогава в действителност и действително се уплаших. За мен, за Волен, за сътрудниците от партията. Много хора бяха безапелационни, че той повече няма да взе участие в политиката, само че още веднъж е народен представител. Той в никакъв случай не желал министерски пост. В България би трябвало да спрем с желанието да прецакваме другия. Това пречи на развиването на страната. В него най-вече ме нервира, че като готви разхвърля доста и би трябвало да шетам след него. Той е доста добър татко, само че би трябвало да има щерка, с цел да разбере най-сетне дамите. След 10 години се виждам остаряла, а него все по този начин деятелен ", призна тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР