Хвича Кварацкхелия може отново да се превърне в трансферна опция

...
Хвича Кварацкхелия може отново да се превърне в трансферна опция
Коментари Харесай

Кварацхелия отново е опция за Барса

Хвича Кварацкхелия може още веднъж да се трансформира в трансферна алтернатива за Барселона след решението на Шави Ернандес да остане. Очаква се 23-годишният футболист да вземе решение за бъдещето си едвам след Евро 2024, до момента в който се приготвя да води офанзивата на Грузия в първото им присъединяване на огромен шампионат.

Тъй като Наполи към този момент пропусна да се класира в Шампионската лига, клубът ще бъде отворен за предложения от порядъка на 80 милиона евро. Баща му по-рано загатна, че най-вероятният сюжет планува синът му да остане в Неапол за още една година, само че обстановката продължава да се трансформира.
 Барселона предлага нов контракт на изгряваща звезда
Барселона предлага нов контракт на изгряваща звезда

И неговата заплата ще бъде увеличена

Според последната информация от Gazzetta dello Sport, Кварацкхелия е удовлетворен, че Шави остава в Каталуния и сътрудникът му ще стартира договаряния с Наполи идващия месец. Наполи е подготвен да удължи контракта му след 2027 година с годишно нарастване на заплатата от 1,5 милиона евро на 4 милиона евро. Слуховете обаче настояват, че той е отчаян от честите катаклизми на стадион " Диего Армандо Марадона ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР