Волен Сидеров настоя ръководството на парламентарната група на ГЕРБ да

...
Волен Сидеров настоя ръководството на парламентарната група на ГЕРБ да
Коментари Харесай

ГЕРБ и Марешки ли е новата коалиция, пита Волен Сидеров

Волен Сидеров настоя управлението на парламентарната група на ГЕРБ да отговори на въпроса "дали сменя "Атака " с партията на Веселин Марешки " в ръководещата коалиция.

Подобна теза разви депутатът от ръководещата партия - Делян Добрев.

"Погледнато математически броят на депутатите на АТАКА е почти еднакъв на тези на Веселин Марешки, които също поддържат кабинета. Хипотетично могат да бъдат заместени с друга сходна по мярка парламентарна група - тази на Марешки ", сподели Добрев в петък (23 януари) пред NOVA.

"Трябва да се даде отговор в съгласие ли е мнението на Делян Добрев с тях, и с кого е в съгласие, откакто той по този начин изрично го декларира ", уточни на собствен ред Сидеров.

Атакистът запита и дали "такива договаряния текат с "Воля ", както и "ГЕРБ и Марешки ли е новата коалиция ".

Според Волен Сидеров от ГЕРБ може да са решили да го сменят, тъй като той е срещу Истанбулската спогодба, а Марешки е "за ".

Сидеров описа по какъв начин кореспондент на партийната му телевизия "Алфа " е чакал Делян Добрев, с цел да му зададе тези въпроси. Накрая Добрев избягал "през вход, през който репортерът не може да мине ", с цел да не отговори на въпросите, разкри водачът на "Атака ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР