Волен Сидеров и Атака няма да се примирят с промените

...
Волен Сидеров и Атака няма да се примирят с промените
Коментари Харесай

Атака брани поста на Сидеров с писмо до Караянчева

Волен Сидеров и " Атака " няма да се примирят с измененията в управлението на парламентарната група на " Обединени патриоти ". Лидерът на партията към този момент е входирал писмо до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. В него се настовя свалянето на Сидеров да не бъде признато. Атакистите дадоха брифинг в Народно събрание, на който упрекнаха Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, че с дейностите си подриват цялата ръководеща коалиция.
Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че Сидеров към този момент не е ръководител на ПГ на Патриотите. Решението за отстраняването му е било взето на съвещание, на което са участвали единствено депутати от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация. Според " Атака " това решение е в нарушаване на съдружното съглашение. Политическият съвет на обединението можел да прави оферти от такова естество, а подобен съвет не е извършен, изясни депутатът от " Атака " Явор Нотев. В съвета влизат тримата водачи на НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация, " Атака ". Парламентарната група не може сама да предложи освобождение и назначение на водач на групата, стана ясно още от думите на Нотев.
Депутатите на Сидеров към този момент са внесли несъгласие, адресирано до Цвета Караянчева.
Лидерът на " Атака " разгласи, че желае среща освен с водачите на дребната коалиция, само че и на огромната. Вече е разговарял с премиера Бойко Борисов. По думите му, по сита на закона, той към момента е ръководител на ПГ на " Обединени патриоти ".
Очаквам госпожа Караянчева и правният отдел да прегледат бързо моето писмо, акцентира водачът на националистите. Сега той желае да се обясни за какво по този начин е действано против него.
Сидеров заподозря, че е отхвърлен поради позицията му против договорката за изтребителите F-16. Тази договорка е противоречива, да не кажем съмнителна, акцентира Сидеров. Той попита дали сътрудниците му, организирали седянката против него, не са подтиквани от непознати посолства.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР