Voge, благородната“ подмарка на китайския производител на мотоциклети Loncin, стартира

...
Voge, благородната“ подмарка на китайския производител на мотоциклети Loncin, стартира
Коментари Харесай

Voge навлиза на немския пазар на скутери

Voge, „ благородната “ подмарка на китайския производител на мотоциклети Loncin, започва в Германия със SR4 Max 350 ABS Voge. Спортният скутер 350 maxi с едноцилиндров четиритактов мотор с течно изстудяване генерира 21,3 кВт/29 к.с. пикова мощ и въртящ миг от 30 Нм.

Оборудването включва спирачна система от J. Juan, детайли на окачването от Kayaba, гуми Pirelli, цялостно LED осветяване, в това число завиващи и дневни светлини, огромен пъстър TFT екран със смарт телефон съгласуваност, USB порт, безключова система и доста други.

Проектиран в Италия, макси скутерът се отличава със състезателен туристически дизайн и форсира от 0 до 50 км/ч за 3,1 секунди. Безстепенната CVT трансмисия, която предава мощността към задното колело, обезпечава типичната за скутер отмереност. Междувременно балансиращ вал обезпечава безпрепятствено придвижване.

Шасито на скутера се състои от постоянна квадратна тръбна стоманена рамка с клатещо се рамо и регулируема пружинна система от Kayaba. Предната телескопична вилка е с дебелина 35 мм и ход на пружината 112 мм, а задните стерео пружинни с пет равнища регулируемо авансово натоварване на пружината и ход на пружината 127 мм оферират доста комфорт.

Спирачната система от J.Juan (част от групата Brembo) предлага цялостна спирачна мощ и надзор на скоростта с 265 мм двойна дискова спирачка и радиално инсталирани четирибутални апарати начело и също толкоз огромна 265 мм дискова спирачка с едно бутало откъм гърба.

Сигурноста се добавя от решения за сигурност и комфорт като ABS система, в това число TCS тракшън надзор. Допълнителните функционалности за сигурност включват интегрирана предна камера с функционалност за памет, смарт ключ със система срещу кражба и спешна спирачна светлина.

Предната 15-инчова джанта и задната 14-инчова джанта са оборудвани с гуми за скутер Pirelli Angel, а системата за следене на налягането в гумите предизвестява за спад в налягането. Стойностите на налягането в гумите могат да бъдат прочетени на седем-инчовия пъстър TFT екран, а кокпитът предлага и връзка със смарт телефон посредством Bluetooth.

За да се предотврати умората при дълги пътувания, ергономично завършената седалка има лумбална опора и предлага комфортна височина на седалката от 761 мм. Удобни са и регулируемият по височина дефлектор за вятър и напълно LED фаровете със завиващи и дневни светлини. MSA GmbH, която е вносител на двуколесни коли в Европа повече от 25 години, дава отговор за продажбите на марката Voge в Германия. Новият скутер Voge SR4 Max ABS ще се предлага в Германия в цветове черно и бяло на цена от 6399 евро за идния мотосезон.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР