Военновъздушните сили на Германия съобщиха, че няма наличие на подозрения

...
Военновъздушните сили на Германия съобщиха, че няма наличие на подозрения
Коментари Харесай

ВВС на Германия: Аварията на самолета на Меркел не е свързана с престъпление

Военновъздушните сили на Германия оповестиха, че няма съществуване на съмнения за незаконна активност , откакто нередовност докара до спешно кацане на държавния аероплан с немския канцлер Ангела Меркел на път за Г-20 в Аржентина, осведоми " Ройтерс ".

 В Германия проверяват вероятен бойкот против самолета на Меркел
В Германия проверяват вероятен бойкот против самолета на Меркел

Тя ще пропусне началото на Г-20

Меркел ще закъснее за началото на Г-20, откакто самолетът беше заставен да се върне в Германия поради механически проблеми.

По-рано немският ежедневник Rheinische Post писа, базирайки се на източници, че държавното управление ревизира дали е обвързвано с " престъпни " дейности, макар че източниците разясниха, че проверяващите нормално ревизират " във всички направления " при сходен случай.

Но представител на Военновъздушни сили на Германия заяви, че няма съществуване на съмнения за някакво закононарушение и добави: " Стандартна инспекция на радиооборудването, което е било неизправно ".

 Меркел пропуща откриването на срещата на G20 поради щета в самолета Обновена
Меркел пропуща откриването на срещата на G20 поради щета в самолета

Наложи се спешно кацане…

Гуидо Хенрих, пълководец на немския държавен авиоотряд, съобщи пред публицисти, че водачите са отчели проблем с радиото над Холандия и други системи.

Проблемът е обвързван с електрониката.

Хенрих добави, че Военновъздушни сили са изпратили различен аероплан в Аржентина за връщането на Меркел от Г-20.

Списание " Шпигел " писа, че цялата информационна система на държавния аероплан е в нередовност и екипажът е бил заставен да кацне с потребление на сателитен телефон на борда.

Говорител на Военновъздушни сили опроверга информация, че водачите са изхвърлили част от горивото преди да кацне в Кьолн.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР