Военнотранспортен самолет на Украинските въоръжени сили АН-26 е паднал в

...
Военнотранспортен самолет на Украинските въоръжени сили АН-26 е паднал в
Коментари Харесай

Петима загинали при свален украински военнотранспортен самолет Ан-26 в Киевска област

Военнотранспортен аероплан на Украинските въоръжени сили АН-26 е паднал в Киевска област, оповестиха от Държавната работа за изключителните обстановки, представени от УНИАН.

" Между селата Жуковци и Триполе на Обуховския регион е паднал боен аероплан с 14 души на борда, който се е възпламенил. В резултат са починали 5 души, се споделя в известието.

Освен това, от пресслужбата на Външно министерство на Украйна обявиха, че на територията на тяхната страна всички служби на Външното министерство са в режим на военно състояние и обезпечават помощ на пострадалите, унищожават опустошения и пожари.
 Украйна: Върнахме си контрола в Луганск и Мариупол Обновена
Украйна: Върнахме си контрола в Луганск и Мариупол

Боеве в Харковска област, в Одеска починаха 18, в Луганск - евакуация на жителите, Киев - не се влиза

Руски вертолети обстрелват селището Гостомель под Киев , където е ситуирано летището на държавното дружество " Антонов ", оповестиха очевидци, представени от Украинская Правда.

Неуправляеми авиационни ракети провокират пожари , които се виждат от локалните поданици. Спасители оповестяват, че има опит да бъде овладяно интернационалното летище " Антонов " край селището Гостомел, екипът на 30-а държавна пожаро-спасителна част е евакуиран в скривалище. Въоръжените сили оповестиха, че Украински войски са свалили два противников вертолета край селището Гостомел.

По-рано бе чута.

Тази нощ - 24 февруари 2022 година съветският президент Владимир Путин разгласи започването на война против Украйна под названието

Впоследствие украинският президент Володимир Зеленски разгласи, че Той настоя да съблюдава мира.

По-рано през днешния ден Украйна заяви за минимум седем починали и деветима ранени при съветски обстрел. В Одеска област има 18 убити.

От своя страна Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна заяви, че украинските военни са

Впоследствие съветското министерство на защитата отхвърли тази информация и осведоми, че инфраструктурата на военните летища е изведена от строя, а украинските граничари не оказват никаква опозиция.

Ръководителят на украинската войска съобщи, че е получил заповед от президента Володимир Зеленски военните да нанесат.

По-късно украинските военни оповестиха, че са си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР