Военнослужещи от украинска бригада водят тежки сражения с врага на

...
Военнослужещи от украинска бригада водят тежки сражения с врага на
Коментари Харесай

Украински войници водят тежки сражения с врага край Донецк

Военнослужещи от украинска бригада водят тежки сражения с врага на фронта в Източна Украйна. Разказват, че Русия постоянно трансформира тактиката и тактиката на бойното поле. Използвайки камуфлажна дегизировка, която да ги слее с околната среда, артилеристите обстрелват със снаряди позиции на съперника като хранилища за гориво, механизирани елементи и щурмови отряди.

В секретния действен център на 30-та механизирана бригада полковник Володимир Силенко дефинира тактиката и тактиката благодарение на разследваща информация, подавана от бойци на терен и от дронове.
Тук няма секрети. С разследващите средства Орлан-10 и ЗАЛА те ни следят. Нашата задача е да ги надхитрим. Става дума по какъв начин да управляваме нашите редици по един предпазлив метод, по какъв начин да променяме позивните сигнали, по какъв начин да заблудим врага. Установяваме подправени позиции, тъй че врагът да мисли, че са главните ни позиции.
полк. Володимир Силенко – пълководец на 30-та механизирана бригада от ВСУ

Екип на Асошиейтед прес е получил необичаен достъп до охраняван обект, където командирът демонстрира свален съветски дрон, въоръжен с осколъчна бомба.
Този път се съсредоточихме върху идване на пехотинци с камион. Те разпростряха щурмовата група, с цел да нападат нашите позиции, а ние изкачахме, до момента в който слязат от камиона. Вече се бяхме прицелили. Точно сега, когато стъпиха на земята, нанесохме удар – преди да съумеят да се разпилян.
„ Тихий “ – командващ артилерийска батарея

Полк. Силенко споделя, че войната се е трансформирала в борба на разсъдъка и суровата мощ.

Тактиката на украинските артилеристи е да изтеглят съветските механизирани елементи, които оказват поддръжка на пехотата, с цел да нанесат оптимални вреди на съперника.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР