Военнопрестъпникът и главатар на терористичната ЧВК Вагнер Евгений Пригожин нарече

...
Военнопрестъпникът и главатар на терористичната ЧВК Вагнер Евгений Пригожин нарече
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Пригожин за руската армия: Осра.хме се! Нагло преминахме с ботуши през Украйна, стигнахме до Киев, Херсон, Изюм - и се осра.хме

Военнопрестъпникът и предводител на терористичната ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин назова украинската войска една от най-силните в света. В изявление за съветски боен пропагандист и блогър съобщи, че съветските войски " безочливо и жестоко са минали през територията на Украйна в търсене на нацисти...Налижихме Киев, на по-късно, казано на чист съветски език, се осра.хме и се оттеглихме. След това стигнахме до Херсон - осра.хме се и се оттеглихме. Изюм, Красный Лиман...И все не се получава ", декларира Пригожин, представен от УНИАН. 
 
Той се жалва, че съветското командване не си е извадило никакви заключения, а Украйна през днешния ден е нация, която знае целият свят, а армията й е станала в пъти по-силна. 
 
Главатарят на ЧВК " Вагнер " прибавя, че е виждал по какъв начин водят война американци, французи, силите на Организация на обединените нации, както и африканските племена и по тази причина може да каже, че украинската войска е една от най-мощните в света. 
 
" Имат високо организационно равнище, високо равнище на подготовка, доста положително разузнаване, имат и най-разнообразно въоръжение. Нещо повече, те към този момент се оправят със всевъзможни орйжейни системи - руски, НАТО-вски, каквито желаете, еднообразно сполучливо ", акцентира Пригожин. 
 
 Украински военни Украински военни Източник: Pinterest
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР