Военноморските сили на САЩ са засекли вероятната имплозия, унищожила подводницата

...
Военноморските сили на САЩ са засекли вероятната имплозия, унищожила подводницата
Коментари Харесай

Военноморските сили на САЩ засекли имплозията на Титан със секретен сонар

Военноморските сили на Съединени американски щати са засекли евентуалната имплозия, унищожила подводницата " Титан " по време на втурване до останките на " Титаник " в Атлантическия океан, заяви Wall Street Journal.

Позовавайки се на неназован почитан чиновник на Военноморски сили на Съединени американски щати, изданието разкрива, че имплозията е била записана малко след изгубването на " Титан " в неделя от секретна система за акустичен мониторинг, предопределена да открива подводници.

„ Военноморските сили направиха разбор на акустични данни и откриха особеност, съответстваща на имплозия или детонация в региона, където е плавала подводницата, когато връзката с нея е изгубена “, споделил източникът. 

В четвъртък бреговата защита на Съединени американски щати заяви, че е разкрила части от батискафа покрай останките на лайнера " Титаник ", който се намира на 3800 метра (12 400 фута) под повърхността на морето.

Съобщението постави завършек на четиридневна многонационална интервенция по търсене и избавяне, като от Бреговата защита на Съединени американски щати споделиха на брифинг, че анализът на отломките, открити на морското дъно, сочи към съдбовна имплозия.

Предполага се, че петимата пасажери на кораба са мъртви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР