Военният наблюдател на KP.RU Виктор Баранец отговаря на пет наивни

...
Военният наблюдател на KP.RU Виктор Баранец отговаря на пет наивни
Коментари Харесай

Ударите с американско оръжие по Крим, обещавани от Киев, заплашват да прераснат в пълномащабна война

Военният наблюдаващ на KP.RU Виктор Баранец дава отговор на пет наивни въпроса след гръмките изказвания на Пентагона и канцеларията на президента на Украйна

Вашингтон призна, че оръжията, които доставя на Киев, могат да бъдат употребявани на територията на Крим. В същото време оттова го назовават " самоотбрана ". На собствен ред министърът на защитата на Украйна Олексий Резников с подготвеност регистрира: ще го създадем!

И в този момент какво? Това намерено влизане на Съединени американски щати във войната против Русия ли е? Нека се опитаме да разберем:

1. Как украинците ще ударят Крим? Какви оръжия имат?

Ако приказваме за тези американски системи с огромен обхват, които към този момент са доставени в Украйна (например реактивни системи за залпов огън Hymars), то те не доближават полуострова. Обикновените ракети де факто удрят на разстояние 40-50 километра (въпреки че се смяташе, че на 70).

Но в случай че украинците даже се опитат да стрелят със специфичните за системата ракети (а това е съвсем тактическа ракета), тогава тя ще доближи до цели на разстояние 272 километра. Но в тази ситуация и по този начин не е допустимо да се стигне до Крим, даже от най-близката до полуострова украинска точка. И всичките приказки за 500-те километра, които прелита тази ракета, са самохвална агитация.

Украинската " Точка-У " има обхват от 120 километра. Накрая, не е изключено за „ хайп “ да стрелят по Крим от... зенитно-ракетната система С-300. Те я имат и конструкторите споделят, че това по принцип е допустимо.

Друг вид е пробив към полуострова на украински бомбардировачи камикадзе (да речем Су-24 - към момента имат такива машини).

Е, ударните дронове също не могат да бъдат изключени. Например, небезизвестният Bayraktar-M2.

2. Докъде в Крим могат да доближат?

Ако съветската противовъздушна защита пропусне украински бомбардировачи или дронове, то по принцип до всяка точка на Крим.

3. Това ще бъдат ли сериозни удари за нас?

Като се има поради, че в Крим създадохме най-мощната и най-важното самодостатъчна формация от войски (и това включва освен сухопътни, авиационни, брегови войски, само че и Черноморския флот), тогава е невероятно да се „ докарат нещата „ до сериозно положение “. В края на краищата отбраната на Крим от въздуха, от земята, от водата и отдолу под нея ще бъде включена оптимално. В най-лошия случай ударите могат да бъдат съществени, само че не и сериозни.

4. Опасно ли е за почиващите?

Ако стартират огромни военни дейности, тогава сигурно. Но в действителност това ще бъде пълноценна война. И тогава освен почиващите, само че и цялото население на Крим ще се държи по съответния метод. Но, както към този момент разбрахме, Украйна няма задоволително средства за това. (За мозък няма да приказваме, Бог знае какво им се върти в главите).

5. Главното. С какво ще отговорим?

Ще отговорим с всичко, което имаме. Авиация, системи за противовъздушна защита и противоракетна защита, артилерия, тактически ракети, с " Калибър " от дизеловите подводници. Обаче това към този момент няма да е спецоперация, а " пълноценна " война, която надали ще се ограничи единствено в региона на Крим. Тя ще отиде надалеч оттатък него.

И тук още веднъж хората неизбежно ще слагат дълго и неведнъж повтаряния въпрос: ще ги има ли обещаните удари по центровете за взимане на решения?

Досега Москва е обещавала това повече от един път, само че се „ смути “, обяснявайки, че към този момент няма потребност да удря Банковая. Все отново сме хуманни хора, а не украински фашисти, които унищожават хиляди цивилни.

Но обстановката, динамичността на военните дейности против Крим може да се развият по подобен метод, че въпреки всичко ще се наложи съществено да „ обезпокоим “ Киев с нашия „ Калибър “ или, още по-лошо, с „ Кинжал “-ите.

Но, несъмнено, всички наши удари ще бъдат нанесени по тези обекти, където се крият украински политици и военни (както и техните задгранични съветници), които утвърдиха ударите против Русия. Но това ще бъде насилствена мярка.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР