Военният министър на Латвия казал, че позициите на България и

...
Военният министър на Латвия казал, че позициите на България и
Коментари Харесай

Стоян Таслаков: Военният министър на Латвия казал, че позициите на България и Унгария били предателски - Топ новини


Военният министър на Латвия споделил, че позициите на България и Унгария били изменнически. Почти всички държавни управления на Латвия от години насам са изменнически към личния си народ. Тези продажници са унищожили съвсем всички предприятия в страната и младите хората от дълго време са се евакуирали.

Точно такива политици, подтиквани от Америка, направиха Латвия една от най-бедните страни. Само България е по-бедна като стандарт от тях. Голямото обедняване е настъпило, откакто са приели еврото. От страна със стратегически пристанища, индустрия и експорт за целия свят са се трансформирали в страна на пенсионери, издържащи се от задължения.

На всичко от горната страна същите продажници, ръководещи Латвия, са трансформирали страната във зложелател на Русия, макар че половината население са рускоговорящи. Насилствено са ги карали да си сменят имената, тъй като е демократично. А територията е плацдарм за нахлуване на НАТО. И тукашните медии дават тези американски мъпети за образец.
Смях в залата! Друг път изберете мистър Бийн.

Стоян Таслаков,фейсбук

Военният министър на Латвия споделил, че позициите на България и Унгария били изменнически. Почти всички държавни управления на…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР