Водните количества ще бъдат под праговете за внимание днес и

...
Водните количества ще бъдат под праговете за внимание днес и
Коментари Харесай

МОСВ: Водните количества ще бъдат под праговете за внимание

Водните количества ще бъдат под праговете за внимание през днешния ден и през идващите дни. За това осведоми на уеб страницата си Министерството на околната среда и водите (МОСВ).

Речните равнища ще останат без основни промени или ще се намалят. В резултат на превалявания през днешния ден са вероятни краткотрайни покачвания на речните равнища в родопските притоци на р. Марица, показват от екоминистерството.

За 26 август Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) издава предизвестие от първа степен (жълт код) за високи температури в 21 области от страната. Максималните температури ще са 35°-37°. Минималните температури в Дунавската низина ще останат към и над 20°, означават още от Министерство на околната среда и водите.

Според прогнозата за времето и в неделя ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността рано сутринта над Черноморието, а след обяд - над планините в Западна България. Изолирани краткотрайни превалявания ще има в югозападните планински региони. Вятърът ще остане с източна съставния елемент, около Дунав и в Източна България краткотрайно ще се усилва.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР