Водилият на два пъти столичния Левски футболен треньор на Хебър

...
Водилият на два пъти столичния Левски футболен треньор на Хебър
Коментари Харесай

Ники Митов призова за подкрепа към Хубчев: Няма по-честен човек от него

Водилият на два пъти столичния Левски футболен треньор на Хебър (Пазарджик) Николай Митов прикани левскарската общественост за цялостна поддръжка на новия ментор на " сините " Петър Хубчев.

" По чисто справедливи аргументи в никакъв случай не съм си разрешавал да разясня от страни протичащото се в Левски. Този клуб ми е дал доста и като младеж едно време, а след това и като треньор. Сега обаче ще направя едно изключение и ще се обърна с апел към всички почитатели, митове и ветерани на клуба.

Нека да се даде късмет на Петър Хубчев. Всички знаем в какви тимове игра той преди време в Германия – Хамбургер, Айнтрахт и така нататък Беше и народен играч през това време. После стана и треньор, оглави и националния тим.
Смея да кажа, че за по-честен човек от него във футбола мъчно мога да се сетя. Асистентът му Георги Донков е болен левскар. Нека тези хора да бъдат оставени на мира да работят – 1, 2 години, дето се споделя да покажат какво могат, пък след това времето като най-хубавия съдник да им даде оценката си. Аз персонално им поисквам цялостен успех”, прикани Николай Митов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР