Водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри в България - -

...
Коментари Харесай

Водещи работодатели очакват 4000 квалифицирани кадри на Career Show 2021

Водещото кариерно ревю за квалифицирани фрагменти в България - - ще се организира на 29 септември в Sofia Event Center (мол " Парадайс " ) и на 30 септември в онлайн формат. Очаква се в Career Show 2021 да се включат над 100 работодатели и повече от 4000 квалифицирани претенденти.

За поредна година Career Show ще събере хиляди квалифицирани фрагменти, с цел да показа пред тях нови хоризонти за развиване. На събитието ще участват компании - водачи в областта на IT, финанси, аутсорсинг, търговия и логистика, телекомуникации, здравната промишленост и други Малка част от фирмите, които ще чакат своите нови чиновници на Career Show 2021, са VMware, Codix, Alorica, Phoenix Media, Amadeus, Next Solutions, Nexo, Nielsen, Райфайзенбанк, Philip Morris, Kaufland, ProCredit Bank, А1, " Уча.се ", Ingram Micro, Telenor, LIDL.

" Career Show е място за среща с квалифицирани фрагменти, които са осъзнали значимостта на непрекъснатото развиване и придвижване напред. Бизнесът се развива динамично, а с това и потребността от експерти, които са в крайник с трендовете и актуалността на пазара. Екипът ни е отдаден на основаването на събитие, което да носи оптималната успеваемост както за фирмите, които търсят нови чиновници, employer branding и среща с авансово селектирани фрагменти, по този начин и за претенденти, които търсят нови благоприятни условия за развиване и влагат в себе си. Това прави Career Show водеща платформа за връзка сред бизнеса и квалифицираните фрагменти в България ", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.
Възможности и вероятност за всеки
Career Show е мястото, на което хиляди експерти откриват нови благоприятни условия и вероятност за себе си. Career Show 2021 ще посрещне квалифицирани гении с разнообразни умения, пълномощия и опит. Сред участниците в събитието са ИТ експерти, експерти по маркетинг, финанси, продажби, мениджъри на екипи, хора, заети в областта на аутсорс и човешки запаси, уеб и графични дизайнери, инженери, медици и доста други квалифицирани гении с опит в разнородни браншове. Всички регистрирани участници са преселектирани и утвърдени на база критерии като опит, висше обучение и притежаване на непознати езици. По този метод събитието свързва работодатели и претенденти по допустимо най-ефективния метод.
Не просто кариерно ревю, а място за развиване
Career Show 2021 дава доста повече от нови благоприятни условия за работа - то е място за професионално и личностно развиване.

Част от събитието е с лекции, полемики и уъркшопове на разнообразни тематики. Добавена стойност на събитието, показана от специфични посетители, приети експерти, представители на интернационалните компании и сполучливи персони от разнообразни сфери.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР