Водещият производител на вина и високоалкохолни напитки VP Brands International

...
Водещият производител на вина и високоалкохолни напитки VP Brands International
Коментари Харесай

“Пещерска“ спечели наградата за любима марка ракия

Водещият производител на виновност и високоалкохолни питиета VP Brands International добави ново отличие в сбирката си. Ключовата марка на компанията, трансформирала се в нарицателно за цяла категория, „ Пещерска “ завоюва наградата „ обичана марка ракия “. Това се случи на състезанието „ Златната маза “, проведен от уеб страницата exporter.bg под патронажа на Министерство на стопанската система. Специалната статуетка бе връчена от заместник-министъра на стопанската система Лъчезар Борисов на специфична гала в сряда вечерта. Според него компаниите в лозаро-винарския отрасъл са тези, които способстват за износа на страната и подсигуряват стабилността на стопанската система.

„ Пещерска “ е първата районна ракия, която се постанова в народен мащаб. Днес е най-разпознаваемата марка в сегмента, сочат изследванията. „ От името на целия екип, който стои зад „ Пещерска “, желаеме да благодарим за това отличие. То е резултат на доста старания, труд, професионализъм и непрекъснати вложения. Щастливи сме също по този начин, че с помощта на тази марка успяхме да подпомогнем и развиването на Пещера и района и известността му като основен производител на висококачествената алкохолна напитка. Отличието за „ Пещерска “ е висока оценка, че сме си свършили работата добре. “, разясниха от VP Brands International (компанията е позната със остарялото си име „ Винпром Пещера “).

Любопитна детайлност е, че „ Пещерска “ продължава да се създава по своята достоверна рецепта от лични лозови масиви при затворен цикъл на произвеждане. Т.е. ползва се прецизен надзор още на лозето, през дестилацията по най-високите стандарти в алкохолния отрасъл до бутилиране, предпазване и разпространяване в комерсиалната мрежа.

Конкурсът „ Златната маза на България ” се организира за четвърти път. Победителите се дефинират посредством онлайн гласоподаване. Според основния редактор на уеб страницата exporter.bg Димитър Дженев, гласуването е поверено в ръцете на потребителите, които са главно онлайн. Категорията „ обичана марка ракия “ е включена за първи път като бяха номинирани 48 разнообразни ракии на родни производители. Целта на състезанието е популяризирането на винената просвета и поощряване на винения туризъм. В конкуренцията участваха над 130 родни мазета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР