Водещият на хитовото телевизионно предаване от близкото минало „Сделка или

...
Водещият на хитовото телевизионно предаване от близкото минало „Сделка или
Коментари Харесай

Палав Казанова се оказа Румен Луканов! Всички завиждат на креватните му завоевания

Водещият на хитовото телевизионно предаване от близкото минало „ Сделка или не” Румен Луканов върти цели 2 любовници. Въпреки че по документи към момента е женен за брачната половинка си Ина, палавият юначага не стопира да се задява с младите девойки и вместо с една, към този момент излиза с цели две, освен това в класическата разстановка на тройката – русокоска и брюнетка.

Наскоро Луканов бе засечен с по-тъмната си възлюбена в столичен ресторант, която глезеше със скъпи ордьоври в компанията на друга двойка и не спираше да поръчва първокласен алкохол. Блондинката пък постоянно водел на културни събития със себе си и дума не давал да се обели, че приличала на 18-годишна, в сравнение с дама, прилягаща за неговите 52 години.

Луканов изглеждал благополучен в последно време, изключително след фамилните препирни, които имаше в предишното, и раздорите с жена си, а негови близки настояват, че двете девойки в постелята му знаели едно за друго и нямали нищо срещу просто да се редуват в интимните занимания с екс водещия. Самият той пък от години трансформира заниманието си в метод за главно прехранване. Магазинът му за вино на столичната улица „ Алабин” се развивал отлично, настояват осведомени, и въпреки Луканов да държи галактически цени на напитките в него, изключително при продажбите на дребно, съумял да си обезпечи постоянна клиентела.

Разбира се, двете му любимки постоянно се отбивали, с цел да споделят с него сомелиерските си знания, и изпивали по чаша-две от българските и вносните еликсири.

200 мл при „ Вината на Румен” костват цели 7 лв., освен това за междинния клас питиета, само че пък за сметка на това човек можел да опита сортове от целия свят. Запознати подшушнаха, че напълно скоро магазинът щял да се реалокира на още по-апетитно място в центъра на София, а високият наем за задачата по никакъв начин не плашел похотливеца.

В обкръжението му се приказва, че залитал по надалеч по-млади от него девойки, като постоянно се обвързвал с обещания към тях освен да им обезпечава виното, само че и квартирите, а и режийните разноски.

Очаквано, жена му не устоя дълго на непрекъснатите му хедонистични залитания и след няколко цветисти кавги, които му спретна, подвигна ръце от навиците му и реши да го остави на мира, написа " Таблоид ".

По наша информация в съда има от дълго време заведена молба за бракоразвод посред им, само че не е ясно дали делото въобще е тръгнало, или Румен не се е явил на наложителното първо съвещание и по този начин процесът е пропаднал. Явно това по никакъв начин не го тормози, като се има поради фактът, че към този момент няколко години сполучливо върти любовници подръка и не се свени да ги демонстрира обществено по всевъзможни събития.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР