Водещите военни ястреби на Русия се обединиха зад унизителното решение

...
Водещите военни ястреби на Русия се обединиха зад унизителното решение
Коментари Харесай

Руският „Генерал Армагедон“ под натиск да се справи на бойното поле след отстъпление

Водещите военни ястреби на Русия се сплотиха зад унизителното решение за силите на Москва да се отдръпват от украинския град Херсон този месец, само че командирът, който се аргументира в интерес на този ход, в този момент е под възходящ напън да потвърди, че си е коствало.

Сергей Суровикин, именуван от съветските медии " Генерал Армагедон " поради известната си жестокост, на 9 ноември предложи на силите на Москва да изоставен Херсон и западния бряг на река Днепър, където бяха рисково ситуирани.
Суровикин, 56-годишен деец от войните в Чечня и Сирия, който беше награден от президента Владимир Путин, твърди, че изтеглянето, приключено два дни по-късно, ще разреши на Москва да спести съоръжение и да предислоцира сили там, съгласно оценки на Съединените щати - към 30 000 души, за офанзиви другаде.

Някои от тези войски от този момент бяха преместени от южна в източна Украйна, където бушуват яростни боеве, а носителят на премията „ Герой на Русия “ е подложен на напън на прага на зимата да покаже, че залогът му е верен.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР