Водещите на атрактивното танцово шоу по bTV откровено за сценичната

...
Водещите на атрактивното танцово шоу по bTV откровено за сценичната
Коментари Харесай

Алекс Раева и Краси Радков разкриват най-смешните си и драматични моменти в Dancing Stars

Водещите на атрактивното танцово шоу по bTV искрено за театралната тресчица, инфарктните обстановки и врачанското танго

След близо месец в „ Dancing Stars “ по bTV водещите Алекс Раева и Краси Радков се трансфораха в съвършения екип, само че стиковането им не мина без земетресения. Кои са най-смешните моменти на певицата и комика в атрактивното танцово шоу, по какъв начин се оправят с инфарктните обстановки и кой кого поддържа в напрегнати моменти? Двамата бяха откровени пред Станислава Ганчева в „ Dancing Stars Extra “.

Въпреки големия си опит пред камерите, водещите не престават да имат театрална тресчица. „ Ръцете ми треперят всякога преди ефир онлайн. Питам се: „ Защо върша това, по дяволите?! “. Но всички съмнения изчезват в мига, в който сляза по стълбите и прожекторът ме освети. Ако един водещ не изпитва сходни страсти, няма смисъл да се захваща с тази работа “, призна Алекс. В първите пет минути на лайфа сърцето на Краси също бие учестено.

Водещите имат любимци измежду участниците, само че нямат право обществено да демонстрират пристрастия. След всеки епизод обаче мечтаят да бъдат на мястото на състезателите. Алекс желае да се впусне в буйно танго, само че изрично отхвърля Краси да бъде неин джентълмен на дансинга, макар опита му като участник в предходен сезон на „ Dancing Stars “. Най-големият й боязън е, че той ще сътвори „ врачанско танго “.

Раева и Радков обаче се стремят да бъдат тандем във всички останали обстановки. Когато в „ Dancing Stars “ стане напечено, артистът изцяло разчита на партньорката си. „ С Алекс съм спокоен, тя може да ме измъкне от всяка обстановка. Аз също постоянно съм подготвен да й оказа помощ “, съобщи Краси. През този сезон той реагира невъзмутимо, откакто певицата без да желае два пъти обърка името му. „ Имам няколко много приятни лапсуса “, пошегува се на собствен ред Алекс.

Като дълготраен почитател на предаването, тя следи от близко и международния танцов формат. „ Когато виждам американската и британската версия към този момент не си споделям: „ Много сме обратно, трябват ни още 50 години, с цел да ги стигнем “, тъй като в този сезон ние се оправяме чудесно и предлагаме страховит ефирен артикул “, сподели певицата в „ Dancing Stars Extra “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР