Водещата в сферата на киберсигурността компания Acronis отваря основните си

...
Водещата в сферата на киберсигурността компания Acronis отваря основните си
Коментари Харесай

Acronis предоставя на разработчиците ранен достъп до Acronis Cyber Platform

Водещата в областта на киберсигурността компания Acronis отваря главните си платформи, давайки опция за необятен достъп на разработчици от трети страни до Acronis Cyber Platform за поощряване повишението на функционалността и интеграцитаята на приложения, като в същото време се уголемяват техните опциите в огромната екосистема на Acronis.

Acronis Cyber Platform, която е в основата на съществуващите услуги на компанията, включва серия от приложно-програмни интерфейси (APIs), поддържани от комплекти за създаване на програмен продукт (SDK) и образцов код. Acronis отваря платформата с нови отворени приложно-програмни интерфейси (APIs), предоставяйки подобен тип достъп, който преди беше наличен единствено за Acronis, избирайки сътрудници като ConnectWise, Microsoft и Гугъл.

Чрез достъп до платформата, разработчиците могат да основават нови източници на данни, нови локации на данни, нова функционалност за ръководство на данни и да интегрират Acronis във своите приожения, системи и пазари. По този метод самостоятелните софтуерни снабдители (ISVs), производителите на оборудване(OEMs), доставчиците на услуги, дистрибуторите и клиентите могат да генерират нови доходи и да вземат решение по-голям брой случаи. Понастоящем Acronis обслужва общественост от 50 000 сътрудници, 500 000 компании и 5 000 000 крайни консуматори.



Превръщане на киберзащитата в действителност

Пускането на Acronis Cyber Platform показва визията на Acronis, че актуалната киберзащита би трябвало да включва отбрана на данните, киберсигурност и дискретност. Количеството информация в съвремието нараства всекидневно - от данните, употребявани за разнообразни потребности, до броя на източниците и местоположенията на данни. Единственият метод за цялостно ръководство и отбрана на тези данни е да се обърнем към Петте Вектора на Киберзащита, а точно сигурност, досегаемост, дискретност, достоверността и сигурност на данните (SAPAS).

Съществуващите услуги на Acronis за основаване на аварийни копия, синхронизиране и шерване на файлове, нотариална легализация и възобновяване след бедствия към този момент са основани за SAPAS и са построени въз основата на Acronis Cyber Infrastructure, Acronis Cyber Cloud и приложно-програмните интерфейси (APIs) на Acronis Cyber Platform.

„ Разширяването на нашите потвърдени решения за киберзащита посредством отварянето на нашата платформа и нейните приложно-програмни интерфейси (APIs) показва нашата визия на пазара и дава опция на самостоятелните софтуерни снабдители (ISVs), производители на съоръжение (OEMs), снабдители на услуги и разработчици в организации да разширят приложенията си и функционалността на решенията на Acronis и да ги създадат налични за нашата партньорска екосистема”, разяснява създателят и изпълнителен шеф на Acronis Сергей Белоусов, и прибавя: „ Известни сме с инженерното си съвършенство и се надяваме да забележим бързи нововъведения от разработчици по целия свят, защото те са средство за реализиране на солиден напредък на данните в международен мащаб, идващи от източници като изкуствен интелект (AI), интернет на нещата (IoT), edge и Облак (cloud). Независими снабдители на програмен продукт (ISVs), производители на съоръжение (OEMs), снабдители на услуги, клиенти и сътрудници могат да се отличат и да генерират доходи за своя бизнес посредством потреблението на Acronis Cyber Platform, достъпвайки Acronis value chain. "

Достъпът до платформата отваря големи благоприятни условия за разработчиците от трети страни да се обръщат към всеки съответен вектор или към петте вектора по едно и също време - тъкмо както Acronis Total Protect. Революционен артикул, който ще бъде публично пуснат на Acronis Cyber Summit през октомври тази година в Съединени американски щати. Acronis Total Protect дава ново равнище на киберзащита, като сплотява опциите за основаване на аварийни копия, киберсигурност и ръководство на опциите на системата в едно решение.

Обвързване с кибер бъдещето

Като част от сегашното известие, Acronis ще трансформира комерсиалната марка на продуктите си, с цел да отрази капацитета за напредък на киберзащитата, който показва компанията, и нейната партньорска екосистема:

• Acronis Cyber Cloud (преди Acronis Data Cloud) е платформа, която дава опция на доставчиците на услуги да дават киберзащита по ефикасен и сигурен метод. Предстоящата актуализация на Acronis Cyber Cloud 7.9 ще бъде налична за всички клиенти и сътрудници на Acronis до края на април и ще включва поддръжка за G Suite backup и отбрана против криптомайнинг, както и доста други нови благоприятни условия.

• Acronis Cyber Infrastructure (преди Acronis Software Defined Infrastructure) е софтуерно несъмнено инфраструктурно решение, което употребява общоприет хардуер и комбинира всички типове платформи за предпазване.

Достъп до Acronis Cyber Platform

Acronis Cyber Platform сега се намира в ранен стадий на достъп. През този интервал е налична помощ за разработчиците. Цялостен достъп, публично образование и узаконяване за Acronis Cyber Platform ще има на ревюто Acrobis Global Cyber Summit 2019 в Маями, Флорида, 13-16 октомври тази година. Това е първото партньорско и потребителско събитие на компанията, което се отличава със международно приети лектори в областта на киберсигурността, в това число Robert Herjavec и Еric O‘Neill. Подобни районни събития на високо ниво ще се организират в Сингапур през септември и Абу Даби през декември.

Независимите снабдители на програмен продукт (ISVs), производителите на съоръжение (OEMs) и доставчиците на услуги могат да изискат ранен достъп до приложно-програмния интерфейс (API) на Acronis Cyber Platform, като посетят страницата на компанията за ранно вписване.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР