Водещата световна фотоагенция прехвърли двореца Кенсингтън в своя черен списък

...
Водещата световна фотоагенция прехвърли двореца Кенсингтън в своя черен списък
Коментари Харесай

Дворецът Кенсингтън „вече не е доверен източник“ след спора за снимките на Кейт, казва топ новинарска агенция

Водещата международна фотоагенция трансферира двореца Кенсингтън в своя черен лист и споделя, че към този момент не е приближен източник на фона на разногласието за фотоси на Кейт за Деня на майката.

На изображението принцесата на Уелс и трите й деца изглеждаха, че театралничат дружно, само че скоро беше изтеглено от редица организации, в това число Agence France-Presse, заради опасения, че може да е било манипулирано.

Принцесата се извини, потвърждавайки, че сама е направила редакцията. Но световният новинарски шеф на AFP Фил Четуинд удостовери, че организацията към този момент не счита двореца за източник, на който може да се довери.

Г-н Четуинд продължи да дава прочут подтекст, като сподели, че решението да се „ убие “ шерването на фотоси от Принцесата на Уелс беше необичайност, нормално непокътната за пропагандни изображения, публикувани от световни парии като Северна Корея и Иран.

Говорейки за „ Медийното шоу “ на BBC Radio 4, господин Четуинд сподели, че организацията постоянно работи с двореца и че до неделя го е считала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР