Водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“ започва строителството на жилищен

...
Водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“ започва строителството на жилищен
Коментари Харесай

ГАЛАКСИ ИНВЕСТМЪНТ ГРУП С НОВ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ЖИЛИЩЕН ПРОЕКТ

Водещата капиталова компания „ Галакси Инвестмънт Груп “ стартира строителството на жилищен парк от премиум клас. „ Роял Гардън “ се намира в квартал „ Отдих и просвета “, който в последните години се обрисува като един от най-предпочитаните региони на града, с помощта на своята отлична локация, новоизградена инфраструктура, комфортни благоприятни условия за превоз и връзка.

Обектът е ситуиран до Гребната база и до най-големия парк в града, които всекидневно притеглят хиляди пловдивчани. В непосредственост до него са разположени Мол Пловдив, голям брой спортни уреди, детска градина, учебни заведения, хипермаркети, заведения за хранене, предлагащи разнообразна средиземноморска, мексиканска и европейска кухня, винени питейни заведения и кафенета.

„ Роял Гардън “ се състои от две Г-образни жилищни здания, чиято идея е развита в посока иновативност и съвременно архитектурно лъчение, в композиция с удобна и качествена среда за живот. Индивидуалните архитектурни детайли и лоджии, са употребявани за реализиране на спомагателна осветеност и естествено продължение на дневни и спални пространства. От югоизточната страна на постройките са позиционирани обширни тераси със завладяваща панорамна панорама към емблематичното тепе Младежки рид. На север гледката е към парк „ Отдих и просвета “, което пък основава чувство за живот наоколо до природата.

Помещенията в "Роял Гардън " са с прави форми, подобаващи за разнородни интериорни решения, с чудесно систематизиране, функционалност и шир, съобразени с последните европейски стандарти в строителството. Характерно за жилищата е, че се отличават със светла височина от 2,85м., прави и лесни за обзавеждане форми, които основават условия за асимилиране на всяка част от пространството.

С цел клиентите да бъдат оптимално улеснени, са създадени планове за цялостно обзавеждане на другите видове жилища.

„ С „ Роял Гардън “ сме си сложили за цел да удовлетворим търсенето на просторни жилища, където комфортът на обитаване е изведен като приоритет. Вярвам, че планът ще компенсира частично дефицита на качествени парцели в Пловдив. "Роял Гардън " е план, с който ще надхвърлим упованията на нашите клиенти и ще създадем ново чувство за живот в градска среда”, разяснява шефът на „ Галакси Инвестмънт Груп “ Константин Бояджиев.

Огромен плюс на комплекса е неговата хармонично завършена външна среда, която включва обособени детски кътове и просторна градина, чиято поддръжка ще бъде обезпечена от професионален пропърти мениджмънт. Растителните широколистни и иглолистни типове в нея са особено подбрани, тъй че да обезпечат прохлада през цялата година. Акцент в градината са проектираните солитери от Японски вишни.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР