Водещ претендент да предостави на Дубай нова система за масов

...
Водещ претендент да предостави на Дубай нова система за масов
Коментари Харесай

Дубай строи кабинков лифт над града за движение със 150 км/ч

Водещ кандидат да даде на Дубай нова система за всеобщ превоз, окачена на релси, разгласява детайлности за това по какъв начин могат да се употребяват неговите кабинки в градското небе.

USky Transport, употребявайки технология на Unitsky String Technology, проектирана в Беларус, разкри първата си прототипна пътническа линия в емирство Шарджа тази седмица, оповестява National, съобщи БГНЕС.

Базираната в Минск компания е една от няколкото, които наддават за развиване на комерсиална пътническа линия в ОАЕ през идващите две години.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Лeтящи aвтoмoбили, бeзпилoтни caмoлeти зa пpeвoз нa пасажери...

Учените разкриха проекти за основаване на Център за научни проучвания и развиване на uSky в Шарджа. Центърът за нововъведения Skyway ще бъде създаден на настоящата площадка за тестване в Парк за проучвания, технологии и нововъведения в Шарджа. Той ще включва няколко линии, употребяващи свръхмощна окачена кабелна технология за преместване на пътнически и товарни кабинки със скорости от 150 км/ч до 500 км/ч.

„ Тук има голям капацитет “, сподели Олег Зарецки, основен изпълнителен шеф на uSky Transport и добави: „ Искаме да преместим превоза на последващо равнище, където няма да има земни трудности или трафик. Предлагаме на хората концепцията за бъдещето “.

В Минск към този момент оперират пет тестови линии. Стоманената обвивка, затваряща релсовата глава, е доста по-евтина от съществуващата транспортна инфраструктура. Кабинките са ситуирани на всеки 50 метра и са издигнати на 15 метра от земята.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
През 2018 година 356-метровият хотел Gеvоrа в Дубай се трансформира в най-виcoĸия в cвeтa и получи сepтифиĸa...

Системата изисква минимално придобиване на земя за строителство за преместване на аеродинамични кабинки с висока енергийна успеваемост сред директни подстанции.

През 2019 година транспортната система uSky, по-рано наречена Skyway Greentech, подписа съглашение с Управлението за пътища и превоз в Дубай за създаване на футуристични решения за тапите. Подобна договорка беше подписана неотдавна с Zhong Tang Sky Railway Group за проучване на „ футуристични транспортни системи “, откакто компанията от Ченгду показа своя първообраз на монорелсов път през 2016 година

Стратегията за самостоятелен превоз в Дубай има за цел да трансформира 25% от всички пътувания в града в самостоятелни до 2030 година.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР