Водачката в схемата Каролин Гарсия (Франция) се класира за четвъртфиналите

...
Водачката в схемата Каролин Гарсия (Франция) се класира за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Каролин Гарсия стигна до 1/4-финалите в Кливланд

Водачката в схемата Каролин Гарсия (Франция) се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис на твърда настилка в Кливланд (САЩ) от сериите УТА 250 с награден фонд 271 363 $.

В среща от втория кръг участващата с " уайлд кард " Гарсия, която е седма в международната класация сега, победи американката Пейтън Стиърнс със 7:6(4), 6:3. Двубоят продължи час и 38 минути.
 Каролин Гарсия завоюва тазгодишното издание на WTA финалите
Каролин Гарсия завоюва тазгодишното издание на WTA финалите

Французойката изигра страховит мач

Французойката започва неубедително и позволи закъснение от 3:5 в първия сет, само че обърна до 6:5 и завоюва след тайбрек. Във втората част тя поведе с пробив за 4:2 против 21-годишната Стиърнс и не изпусна преднината си до края на мача.

На четвъртфиналите Каролин Гарсия ще се изправи против китайката Чжу Лин, която в профил Юлия Грабер (Австрия) с 6:4, 6:1 за час и 28 минути игра.

Още една китайска тенисистка доближи до четвъртфиналите. Ван Синюй отстрани 11-ата сложена италианка Ясмине Паолини след 6:4, 6:3 в дуел, траял час и 24 минути.

Лейла Фернандес (Канада) пък влезе в топ 8 на конкуренцията в Кливланд след 6:0 и отричане на датчанката Клара Таусон след 25 минути игра.

Съперничка на Фернандес на четвъртфиналите ще бъде победителката от мача сред петата в схемата украинка Анхелина Калинина и германката Татяна Мария, която малко по-рано се оправи на старта с Варвара Грачова (Франция) с 6:2, 2:6, 6:1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР