Водачи, избягали от мястото на тежко пътно транспортно произшествие ще

...
Водачи, избягали от мястото на тежко пътно транспортно произшествие ще
Коментари Харесай

Путин ожесточи наказанието за бягство от ПТП

Водачи, избягали от мястото на тежко пътно транспортно произшествие ще бъдат осъждани на затвор от четири до девет години. Новият закон, повишаващ фрапантно наказванията при тежки ПТП-та беше написан персонално от президента на Русия Владимир Путин.

Според новия съветски закон, лидер избягал от местопрестъпление без жертви, само че с потърпевши, ще лежи в пандиза до четири години. Ако в резултат на повредата има починали и лидер избяга от местопроизшествието, то при залавянето му го грози затвор до девет години.

По този метод бягащите водачи от мястото на ПТП ще бъдат приравнени към пияните такива. До в този момент за бягство от местопроизшествието наказванията бяха надалеч по-малки и доста водачи, използвали алкохол и седнали зад кормилото избраха да избягат от мястото на тежкото ПТП, вместо да бъдат уличени в приложимост на алкохол.

Справка в съветската организация по статистика демонстрира, че за миналата 2018 година в Русия са станали 168 000 произшествия с потърпевши. Още един любопитен факт е, че за същата 2018-а цифрата на водачи използвали алкохол и взели участие в пътно транспортно произшествие е 16 500.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР