Водачът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович каза, че

...
Водачът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович каза, че
Коментари Харесай

Джокович е доволен от представянето си на турнира във Виена


Водачът в международната класация по тенис Новак Джокович сподели, че е удовлетворен от представянето си на шампионата във Виена, въпреки в петък да претърпя една от най-неочакваните загуби в кариерата си, отстъпвайки в четвъртфиналите на " щастливия губещ " от квалификациите Лоренцо Сонего с 2:6, 1:6.

" Дойдох във Виена с концепцията да печеля точки, които да ми обезпечат първото място в ранглистата в края на сезона. Постигнах тази цел, тъй че мога да продължа умерено ", сподели сърбинът.

" Щастлив съм, удовлетворен съм от играта си. Здрав съм и се надявам, че ще мога да завърша сезона по най-хубавия метод на Финалите на АТP в Лондон. Направих това, за което пристигнах във Виена. Напълно ОК съм с резултата от мача със Сонего ", добави Джокович.

Носителят на 17 трофеи от Големия шлем няма да взе участие на шампионата от сериите " Мастърс " в Париж през идната седмица, защото желае да си даде повече отмора, а също така не може да усили точковия си актив, защото през предходната година взе оптималните 1000 точки със спечалването на конкуренцията.

" Прибирам се вкъщи в Сърбия. За мен е благословия, че съм татко и брачен партньор. Това е най-хубавото нещо на света ", добави Джокович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР