Водачът в класирането на Западната конференция Денвър Нъгетс допусна трета

...
Водачът в класирането на Западната конференция Денвър Нъгетс допусна трета
Коментари Харесай

Трета поредна загуба за Денвър

Водачът в класирането на Западната конференция Денвър Нъгетс позволи трета поредна загуба, откакто претърпя проваляне със 120:122 вкъщи от Бруклин Нетс. " Златните буци " водеха с 69:61 на полувремето, а Никола Йокич приключи мача с трипъл-дабъл от 35 точки, 20 битки и 11 асистенции, само че тези фактори не стигнаха на домакините за триумфа. 

Гостите от Бруклин направиха доста мощна серия в края на третата и началото на последната четвърт, която им даде задатък от цели 15 точки. В последните секунди на постоянното време Йокич на два пъти имаше опция да вкара надвит панер за отбора си, само че не съумя да го направи. 

Най-резултатен за спечелилите бе Микал Бриджес с 25 точки, а центърът Ник Клакстън добави 20, като 16 от тях пристигнаха през първото полувреме, в което той вкара всичките си осем стрелби. Гардът Спенсър Динуиди осъществя 15 точки, само че достави и 16 асистенции. 

За Денвър Майкъл Портър-младши добави 23 точки, Джамал Мъри осъществя 16, само че нито един от баскетболистите от пейката не съумя да вкара повече от девет точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР