Водачът на ПП Републиканци за България във Варна Панайот Кискинов

...
Водачът на ПП Републиканци за България във Варна Панайот Кискинов
Коментари Харесай

Водачът на ПП Републиканци за България във Варна внесе жалба за клевета срещу местен журналист

 Водачът на Политическа партия " Републиканци за България " във Варна Панайот Кискинов внесе тъжба за клюка в Районна прокуратура - Варна против локалния публицист Калинка Пенчева, която от известно време по всевъзможен метод се пробва да злепостави претендента за депутат. След като не получава нужната й информация, с цел да сътвори сензация, тя разгласява текст в сайта  " Ренесанс за истината “, че дипломата на Панайот Кискинов е подправена и посочената информация във визитка му предоставена от пресцентъра на партията не е достоверна.

Пенчева разгласява и телефонна преписка сред нея и Кискинов, още веднъж целяща провокация.

Вследствие на това претендентът за депутат Панайот Кискинов извади Уверение от Варненски свободен университет " Черноризец Храбър “ с № Y-28-08382/29.06.2021г., от което излиза наяве, че е приключил 4 години и половина неприсъствен курс на образование и е получил тапия за приключено висше обучение серия ВСУ-2001, №038544, регистрационен №2282 от 2001г. със компетентност " Защита на национална сигурност “.

Припомняме, че Калинка Пенчева беше уволнена през 2012г. след сериозен медиен скандал от длъжността представител на МВР- Варна, поради клюка и засегнатост към собствен съгражданин и поради уронване на престижа на институцията.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР