Водачът на автобус «Фолксваген» В.В. (53 г.) от Варна, поради

...
Водачът на автобус «Фолксваген» В.В. (53 г.) от Варна, поради
Коментари Харесай

На пътека във Варна: Жена спря на пусне пешеходците, автобусна я блъсна отзад

Водачът на рейс «Фолксваген» В.В. (53 г.) от Варна, заради неспазване на задоволителна отдалеченост, застига и блъска  «Пежо», който стопира за пропускане на пешеходци на пешеходна пътека. Тази обстановка се е разиграла през вчерашния ден на бул. " Ян Хунияди " във Варна. 

Припамняме, че читателка на " Петел " през вчерашния ден изпрати видео от мястото, с коментар за заплахите за пешеходците на това място.  Вследствие на случая лидерката на леката кола (34 г.) получава травма на стомах, а пътничка в рейса (67 г.) е с разкъсно – контузна рана на лицето. Двете дами са прегледани и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Пак през вчерашния ден, към 12:25 часа, в гр. Варна, на бул. «Сливница», лидерката на  «Мазда» Г.И. (52 г.) от Варна подхваща маневра за завой наляво, лишава преимуществото и блъска мотоциклет «Хускварна». Вследствие на случая лидерът му (42 г.) получава открита рана на бедрото, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота.

Около 19:00 часа, на пътя Варна - Добрич, лидерката на «Опел» З.Р. (68 г.) от Варна, при съществуването на пътен знак «STOP!», лишава преимуществото и блъска  «Нисан». Вследствие на случая лидерът на втората кола (50 г.) получава разтърсване на мозъка и травма на таза, а пътничка от същия автомобил (50 г.) е получила травми на глава и ръка. Двамата са прегледани и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР