ВОбщностния център в Сливен отчетохапостигнатите резултати от извършената работа по

...
ВОбщностния център в Сливен отчетохапостигнатите резултати от извършената работа по
Коментари Харесай

Общностният център в Сливен продължава дейността си в подкрепа на деца и семейства

ВОбщностния център в Сливен отчетохапостигнатите резултати от осъществената работа по план за даване на интегрирани услуги за ранно детско развиване. Бенефициент е Община Сливен. Социалната услуга се развива от декември 2016 година и е измежду най-разпознаваемите в община Сливен.

На срещата участваха всички екипи и експерти от услугите, родители с деца, които посещават центъра и консуматори, които през годините са получавали разнообразни типове поддръжка.

Общностният център за деца и фамилии в Сливен дава интегрирани услуги за ранно детско развиване. Работи се с деца до 7-годишна възраст. Повечето от тях са от така наречен аутистичен набор, има и с физически усложнения. Идват и деца от фамилии от уязвими групи. Центърът дава съвещания освен на тях, само че и на родителите им. Той се намира в кв. „ Ново село “. Екип от чудесно готови експерти са непрекъснато разполагаем и съпричастни с всички консуматори в другите услуги. Те оказват поддръжка за тяхното израстване, придвижване и отчитане на високи резултати.

Проектът „ Предоставяне на интегрирани услуги за ранно детско развиване в Общностен център за деца и семейства-Сливен ” се финансира от Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси ” 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд. Изпълнението му завърши в края на месец септември, т.г., само че дейностите не престават и отсега нататък.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР