Внучката на основателя на френския Национален фронт“ Жан-Мари льо Пен

...
Внучката на основателя на френския Национален фронт“ Жан-Мари льо Пен
Коментари Харесай

Внучката на Жан-Мари льо Пен откри училище за антиевропейски политици



Внучката на създателя на френския „ Национален фронт “ Жан-Мари льо Пен – Марион Марешал, е разкрила в Лион учебно заведение за бъдеще политици, оповестява Bloomberg. Възпитаниците на учебното заведение би трябвало да бъдат опция на настоящия проевропейски хайлайф на Франция, отбелязва организацията.

В момента в учебното заведение се образоват 70 души. Курсът на образование е 2 години. Марешал не е дала отговор непосредствено на въпроса по какъв начин се финансира учебното заведение, само че е показала, че получава поддръжка от частни донори и представители на дребния бизнес, а самият план не е безценен.

„ Ние би трябвало да си върнем въздействието и нашите младежи – тези, които са същински патриоти, би трябвало да вземат участие в националния спор “, е коментирала племенницата на сегашната лидерка на Националния фронт Марин льо Пен, която разгласи, че се отдръпва от политиката, откакто вуйна ѝ загуби втория тур на президентските избори против Еманюел Макрон.

През 2012 година 28-годишната през днешния ден Марион Марешал стана най-младата депутатка във френския парламент и беше считана за една от най-големите очаквания на Националния фронт и евентуална наследничка на вуйна си отпред на партията.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР